Sfeervol huisje met bostuin

Vechtdal

De Boompieper ligt bij Beerze in Overijssel en bevindt zich in het Vechtdal, op 10 minuten lopen naar de Vecht. Deze rivier werd vroeger gebruikt door schippers met hun schepen op hun route van Duitsland naar Zwolle. Het natuurhuisje heeft een eigen toegangsweg, maar behoort  bij Camping Wilrod. Het vakantiepark de Beerze Bulten ligt op loopafstand en deze heeft een kleine supermarkt, restaurant, een zwemparadijs en nog veel meer.

Het vakantiehuisje

Als groot liefhebber van rust en natuur kan ons geluk niet op en dit willen wij natuurlijk heel graag met jullie delen.
Het huisje is basic en komt uit de jaren zeventig. Het is omringt door het groen en hierdoor kun je genieten van privacy en rust, ver weg van de massa.
Licht en sfeervol
Door de vele ramen is het in het huisje heerlijk licht en de inrichting is sfeervol en basic. Het is ideaal voor 2 personen. Er is een woongedeelte met een open keuken. Voor de koele avonden is een fijne palletkachel aanwezig.

Prijzen

Het huisje is voor minimaal 5 nachten te reserveren.
In het laag seizoen bedraagt het per nacht voor 2 personen € 65,00.
In het hoogseizoen (1 juli tot en met 31 augustus) bedraagt het per nacht voor 2 personen € 75,00.
In overleg kan er voor een extra persoon in de andere slaapkamer een opklapbed geplaatst worden. Hiervoor vragen wij een vergoeding van € 10,00 per dag.

Geen extra kosten

Bed-, bad-, keukenlinnen, gas, elektra en de toeristenbelasting is inclusief.
Indien het huisje bij het vertrek netjes en zonder gebreken achter gelaten wordt, dan rekenen wij geen schoonmaakkosten.

Previous
Next

Pittoreske dorpjes

De omgeving is buitengewoon en zeer  gevarieerd. Het pittoreske dorpje Beerze heeft door de monumentale boerderijen een authentiek karakter. En natuurlijk is het hier mogelijk om bij de boer producten uit de streek te kopen. Want wat is er nu leuker dan lekker rondstruinen in een mooie, sfeervolle boerderijwinkel bij jou in de buurt?
Op 10 kilometer afstand vind je het levendige stadje Ommen. Ook dit stadje ligt aan de Vecht en heeft een enorme geschiedenis. Vooral in de zomer worden hier veel activiteiten georganiseerd.

Fietsen en wandelen

Rondom het natuurhuisje zijn talloze fietsroutes en de wandelroutes in de omgeving van Beerze en Ommen behoren tot het enorme Wandelnetwerk – Vechtdal Overijssel.

Beschikbaarheid

Reserveren

Prijzen beginnen bij: 340 per 5 nachten

Verplichte velden zijn gekenmerkt met *Reserveer van 1 beschikbare accommodaties.

Natuurhuisje Boompieper beschikbaar voor de geselecteerde periode.

Scroll naar top