Basic Sfeervol Natuurhuisje

Natuurhuisje in beerze

Het vakantiehuisje genaamd “de Boompieper” komt uit de zeventiger jaren. Het hoort bij de camping Wilrod, maar heeft een eigen toegangsweg waardoor er privacy is. Er is een gezellige palletkachel aanwezig voor de koele momenten. Je kunt gebruik maken van een wasmachine en bed-, bad- en keukenlinnen is aanwezig. Het huisje is basic, maar sfeervol ingericht met jaren zeventig details.  Alle benodigdheden  voor een fijn verblijf zijn aanwezig en het is geschikt voor twee personen. De slaapkamer is niet ruim (2 mtr. x 3 mtr.), maar heeft een grote kledingkast.
De prijs van het vakantiehuisje is inclusief toeristenbelasting, schoonmaakkosten en Wifi.

Rondom de Boompieper zijn talloze fiets- en wandelroutes. In de omgeving van Beerze en Ommen behoren deze tot het enorme Wandelnetwerk – Vechtdal Overijssel.
Het ligt verscholen tussen het groen van het Vechtdal in het buurtschap Beerze (Overijssel). Hier kan je heerlijk genieten, ver weg van de massa.

Vechtdal

De Boompieper ligt bij Beerze in Overijssel en bevindt zich in het Vechtdal, op 10 minuten lopen naar de Vecht. Deze rivier werd vroeger gebruikt door schippers met hun schepen op hun route van Duitsland naar Zwolle. Ons natuurhuisje heeft een eigen toegangsweg en ligt bij Camping Wilrod. Het vakantiepark de Beerze Bulten is op loopafstand en hier bevindt zich een kleine supermarkt, restaurant, een zwemparadijs en nog veel meer. Ook als je niet  op het vakantiepark de Beerze Bulten verblijft, dan ben je van harte welkom.

Pittoreske dorpjes

De omgeving is buitengewoon en zeer  gevarieerd. Het pittoreske dorpje Beerze heeft door de monumentale boerderijen een authentiek karakter. En natuurlijk is het hier mogelijk om bij de boer producten uit de streek te kopen. Want wat is er nu leuker dan lekker rondstruinen in een mooie, sfeervolle boerderijwinkel bij jou in de buurt?
Op 10 kilometer afstand vind je het levendige stadje Ommen. Ook dit ligt aan de Vecht en heeft een enorme geschiedenis. Vooral in de zomer worden hier veel activiteiten georganiseerd.

Fietsen en wandelen

Rondom het natuurhuisje zijn talloze fietsroutes en de wandelroutes in de omgeving van Beerze en Ommen behoren tot het enorme Wandelnetwerk – Vechtdal Overijssel.

Het huisje

Als groot liefhebber van rust en natuur kan ons geluk niet op en dit willen wij natuurlijk heel graag met jullie delen.
Het basic huisje is omheind door het groen en hierdoor kan je dus volop genieten van veel privacy en rust, ver weg van de massa.

Licht en landelijk

Door de vele ramen is het binnen in het huisje heerlijk licht. Het huisje is zowel landelijk als basic ingericht. Het is ideaal voor 2 personen. Er is een woongedeelte met een open keuken. Verder is er  een barbecue op gas en binnen voor de koude avonden een gezellige palletkachel aanwezig.

Beschikbaarheid

Reserveren

Verplichte velden zijn gekenmerkt met *Reserveer van 1 beschikbare accommodaties.

Natuurhuisje Boompieper beschikbaar voor de geselecteerde periode.

Scroll naar top