Natuurhuisje Boompieper

Natuurhuisje “Boompieper” ligt verscholen tussen de bossen van het Vechtdal in het buurtschap Beerze (Overijssel). Hier kan je heerlijk genieten, ver weg van de massa.

Rondom het natuurhuisje zijn talloze fietsroutes en de wandelroutes in de omgeving van Beerze en Ommen behoren tot het enorme Wandelnetwerk – Vechtdal Overijssel. Hier kan je heerlijk genieten, ver weg van de massa.

Het huisje is basic ingericht, maar van alle gemakken voorzien en zeer geschikt voor 2 personen.

Vechtdal

Het ligt verscholen tussen de bossen in het buurtschap Beerze (Overijssel) en bevindt zich in het Vechtdal, op 5 minuten lopen naar de Vecht. Deze rivier werd vroeger gebruikt door schippers met hun schepen op hun route van Duitsland naar Zwolle. Ons natuurhuisje heeft een eigen toegangsweg en ligt bij Camping Wilrod en camping de Beerze Bulten.

Pittoreske Dorpjes

Het pittoreske dorpje Beerze heeft door de monumentale boerderijen een authentiek karakter.
Op 10 kilometer afstand vind je het levendige stadje Ommen. Ook dit ligt aan de Vecht en heeft een enorme geschiedenis. Vooral in de zomer worden hier veel activiteiten georganiseerd.

Fietsen En Wandelen

Rondom het natuurhuisje zijn talloze fietsroutes en de wandelroutes in de omgeving van Beerze en Ommen behoren tot het enorme Wandelnetwerk – Vechtdal Overijssel.

Het Huisje

Licht En Landelijk

Door de vele ramen is binnen in het huisje heerlijk licht. Het huisje is landelijk en basic ingericht en is perfect voor twee personen. Er is een woongedeelte met een open keuken. Voor de koude avonden is een palletkachel aanwezig.

Van Alle Gemakken Voorzien

Het huisje is zeer geschikt voor twee personen, maar voor een eventuele 3e persoon is in het andere kamertje een hoogslaper aanwezig. Maar heb je liever een opklapbed, dan kunnen wij hier ook voor zorgen. Voor een 3e persoon rekenen € 10,- per dag extra.
Het bed is voorzien van een matras inclusief beschermhoes, dekbed, kussens en overige bedlinnen.
De badkamer heeft een douche, toilet en wastafel. Er is ook een wasmachine en droger aanwezig.
Bed-, bad- en keukenlinnen en toeristenbelasting is inclusief de huurprijs.

Details

  • Gasten: 2
  • Type Bed: Tweepersoonsbed

Prijzen beginnen bij: 340 per 5 nachten

Beschikbaarheid

Reserveringsformulier

Verplichte velden zijn gekenmerkt met *Reserveer van 1 beschikbare accommodaties.

Natuurhuisje Boompieper beschikbaar voor de geselecteerde periode.

Scroll naar top